Bennema State,
Friesland

Gelegen te midden van het schilderachtige landschap van Friesland, biedt woonzorgcentrum Bennema State een warm en gastvrij thuis voor ouderen. Het staat bekend om het creëren van een veilige en comfortabele omgeving.

Het Gezinspaviljoen,
Bovenkarspel

Het Gezinspaviljoen is een begrip in het dorp Bovenkarspel. De unieke paleisachtige uitstraling van het gebouw hebben we als uitgangspunt gebruikt voor het interieur.

De Brink,
Julianadorp

Prettig wonen in een moderne en duurzame omgeving staat centraal bij deze zorglocatie. Hier kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige leefomgeving die aanvoelt als thuis.

Intermezzo,
Rotterdam

In het hart van Rotterdam ligt Revalidatiehotel Intermezzo, speciaal ontworpen om revalidatie te faciliteren. Het ontwerp is geïnspireerd door de visie om beweging te stimuleren.

Rijnzate,
Alphen aan den Rijn

Zelfstandig ouder worden, omringd door goede zorg. Rijnzate is een unieke locatie met 85 appartementen en helemaal klaar voor de zorg van nu.

Jabikshof,
Leeuwarden

In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Bewoners zijn hier echt onderdeel van de wijk, zoals zij vroeger gewend waren.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief