Selecteer je taal

  Making spaces for
  Smart living

  Scroll to discover

  Wij zijn Blom.

  Ruimte voor slimme oplossingen

  De toekomst vraagt om slimme en ruimtebesparende ideeën. Door middel van een creatieve en innovatieve manier van inrichten, maak je optimaal gebruik van de ruimte.

  Ik wil meer informatie ontvangen

  Creatief

  We ontwikkelen creatieve interieurs die passen bij jouw vraag. Ook in de aanpak en uitdagingen zijn we creatief en vindingrijk in de oplossing.

  Betrokken

  We denken met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Met aandacht en verantwoordelijkheid, om het beste resultaat neer te zetten.

  Daadkrachtig

  We zijn gedreven de allerbeste kwaliteit te leveren en maken waar wat we beloven. We regelen het gewoon. Van A tot Z.

  Uitgelichte Smart living Projecten

  Alle Smart living projecten

  Domūs Living,
  Amsterdam

  Mooi, gezond en duurzaam wonen in de stad, op slechts 43m2? Het Domūs Living concept laat zien dat het kan met een wooncomplex van 235 huurwoningen in hartje Amsterdam.

  Urban Oasis

  Duurzaam wonen in grote steden is urgent. Wereldwijd zoeken we naar innovatieve oplossingen voor de groeiende uitdagingen van verstedelijking en druk op natuurlijke hulpbronnen.

  Ontdek Domūs Living door de ogen van Imke Vermeulen

  Kijk je ogen uit in het Domūs Living concept waar young professionals gezond, mooi en duurzaam wonen op slechts 43m2. Door de ‘smart living core’ basis zijn de appartementen op slimme wijze van alle gemakken voorzien.

  playbutton playbutton

  Bekijk de video

  Dé oplossing

  Voor beperkte ruimtes en dure grond

  Dat het optimaal benutten van compacte appartementen een uitdaging is weten we als geen ander. Maar laten we bij Blom nou net van een uitdaging houden! Door een creatieve en innovatieve manier van inrichten, maken we juist optimaal gebruik van de ruimte. Hoe beperkt deze ook is. We weten verschillende functies te integreren in speciaal op maat gemaakt meubilair dat in één handeling om te vormen is. Bijvoorbeeld van tafel tot kast of van bed tot wand.
   
  Door slim in te spelen op de dagelijkse gebruiken en routines van de beoogde bewoners wordt er een luxe, comfortabele en sfeervolle woning gerealiseerd en haalt de investeerder een optimaal rendement uit de beschikbare m2.

  Ons proces

  Kennismaking

  Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Wij vinden het belangrijk om jou, het project en de doelgroep goed te leren kennen. Zo maken we een passend voorstel.

  Ontwerp

  We vertalen jouw wensen naar een compleet interieurontwerp. Dit maken we visueel met indelingsplattegronden, 3D visualisaties, meubelplannen of kleurvoorstellen.

  Fine-tuning

  Nadat we ons ontwerp hebben gepresenteerd, komen we samen tot een definitief ontwerp. Dit werken we tot in detail uit, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  Voorbereiding

  Een vaste projectcoördinator zorgt ervoor dat alle details voor jouw interieur worden uitgewerkt in een strakke planning. Zodat het project binnen de afgesproken deadlines wordt gerealiseerd.

  Implementatie

  In ons magazijn worden de producten verpakt en ingeladen, om vervolgens te vertrekken naar hun eindbestemming. Onze monteurs zorgen op locatie voor de complete inrichting.

  Oplevering

  We zetten de laatste puntjes op de i. Pas als alles klopt, volgt de oplevering. Wij leveren ieder project gebruiksklaar op, wat wil zeggen dat je enkel nog de sleutel hoeft om te draaien.

  Duurzaamheid

  Making spaces sustainable

  Blom is zuinig op onze planeet, de plek waar wij onze inspiratie vandaan halen. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport. Zo halen we onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan en maken we waar mogelijk gebruik van gerecyclede producten. We hebben gordijnen gemaakt van petflessen, stoelen van gerecycled kunststof en kasten van FSC gekeurd houten plaatmateriaal waarmee we 5.000 bomen per dag besparen.

  Grenzeloze transformaties

  In elk hoekje van Europa en daarbuiten

  Blom brengt interieurinnovatie naar nieuwe hoogten, ongeacht de grenzen! Onze showrooms in Sneek en Kaprun zijn de startpunten van tijdloze transformaties. Zo brengen wij de mooiste projecten tot leven in Europa en soms zelfs daarbuiten. Met onze eigen logistieke service zijn wij in staat om naadloos te opereren, zonder beperkingen. Geen grenzen, alleen succes!

  Kom eens langs

  Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

  Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze 5.000 m2 grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

  Een greep uit onze collectie

  Benieuwd naar onze gehele Smart Living collectie, klik hier om toegang te vragen of neem direct contact op met een van onze adviseurs

  Direct contact?

  Antoni Blom en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief