Projecten

Filter projecten

Hospitality

St. Jorisdoelen,
Middelburg

Van karakteristiek pand naar viersterren cityhotel. Op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg staat Hotel St. Joris.

Hospitality

De Timmerfabriek,
Vlissingen

Een icoon tot leven gebracht. De Rijksmonumentale Timmerfabriek is een pand met karakter waar oud en nieuw met elkaar samenkomen.

Hospitality

Boutique Hotel Helder,
Renesse

Een droomplek aan de Zeeuwse Kust. Boutique Hotel Helder is een knapper dan knap hotel in de badplaats Renesse.

Hospitality

U Parkhotel,
Enschede

Aan de rand van Enschede, op de levendige campus van de Universiteit Twente, schittert het U Parkhotel. Deze plek nodigt je uit voor een kort of langer verblijf, omringd door groen en een overvloed aan sport- en cultuurmogelijkheden.

Hospitality

The Match,
Eindhoven

Van oude luciferfabriek tot Urban City hotel. Midden in het centrum van Eindhoven bevindt zich The Match.

Care

Bennema State,
Friesland

Gelegen te midden van het schilderachtige landschap van Friesland, biedt woonzorgcentrum Bennema State een warm en gastvrij thuis voor ouderen. Het staat bekend om het creëren van een veilige en comfortabele omgeving.

Smart living

Duurzaam wonen in grote steden is urgent. Wereldwijd zoeken we naar innovatieve oplossingen voor de groeiende uitdagingen van verstedelijking en druk op natuurlijke hulpbronnen.

Smart living

Wonen in de stad betekent slim spelen met ruimte! Ontdek hoe meerdere niveaus en flexibele indelingen zorgen voor een ruimtelijk paradijs in zelfs de meest compacte woningen.

Hospitality

Albus Hotel,
Amsterdam

Direct aan de Amsterdamse grachtengordel staat The Albus. Binnenkort ondergaat dit hotel een bijzondere transformatie. Het interieurconcept gaat zorgen voor een visueel spektakel en een onvergetelijke hotelervaring.

Student housing

Science Park,
Utrecht

In het Utrecht Science Park gaat wonen verder dan vier muren; het is een levensstijl vol kleur, innovatie en mogelijkheden.

Leisure

Oceanic Elegance,
Ibiza

Wakker worden met de zee als achtertuin. In Cala Tarida, waar elke hoek een ansichtkaart waardig is, staan 125 nieuwgebouwde villa’s.

Student housing

Our Domain,
Amsterdam

Duik in de kruising van studeren, wonen en genieten. Hier in het kloppende hart van Amsterdam vind je een modern complex, waar het studentenleven wordt gevierd in stijl.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief