Creativiteit kent geen grenzen

Nederland

Dé keuze voor grensverleggende interieurs

Van Friesland tot Zeeland, wij laten onze stempel achter op het interieurlandschap van heel Nederland. Als toegewijde projectinrichter combineren we moeiteloos stijl en functionaliteit, of het nu een zorginstelling, hotel, recreatiewoning of studentenaccommodatie betreft.

Onze passie voor interieurontwerp straalt door in elk project dat we aanpakken. Laten we samen buitengewone interieurs creëren die een blijvende indruk achterlaten!

Oostenrijk

Van de hoogste topjes van de Alpen tot een dik pak sneeuw

In het prachtige Alpenland richten wij diverse woningen in. Van luxe villa’s tot knusse chalets. We verdiepen ons in de lokale omgeving en komen met verrassende en creatieve ideeën.

Met een magazijn van 3.500 m2, eigen chauffeurs en vrachtwagens hebben we de gehele logistiek in eigen handen. Voor ons team is dan ook geen uitdaging te groot. Het hoogste topje van de berg? Een dik pak sneeuw? Wij regelen het gewoon. Van A tot Z.

Europa

Op elk hoekje van de wereld laten wij een stempel achter

Blom gaat verder dan Nederland; we ontwerpen projectinrichtingen door heel Europa. Onze creativiteit kent geen grenzen. Van de bruisende steden tot de schilderachtige dorpjes, overal brengen we stijl en functionaliteit samen voor inspirerende ruimtes. Ontdek de toekomst van inrichting met Blom.

Showroom Nederland

Welkom in onze showroom in Sneek. We staan klaar om je uitgebreid van dienst te zijn. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken, adviseren we je om vooraf contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen.

Showroom Oostenrijk

Onze showroom in Kaprun is volledig in Alpen-stijl. En compleet toegespitst op een echte Oostenrijks vakantiebeleving. Benieuwd? Maak een afspraak om langs te komen, want deze showroom is exclusief op afspraak geopend.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief