Selecteer je taal

  Making spaces
  for Hospitality

  Scroll to discover

  Wij zijn Blom.

  Ruimte om de gasten een warm welkom te heten

  Samen met je geliefde slapen in de luxe suite, dineren met vrienden in het restaurant of ‘s ochtends samen gezellig ontbijten. In een sfeervol ingericht hotel worden de mooiste herinneringen gemaakt. Met een kloppend interieur bepaal jij de totaalbeleving van jouw gasten.

  Ik wil meer informatie ontvangen

  Creatief

  We ontwikkelen creatieve interieurs die passen bij jouw vraag. Ook in de aanpak en uitdagingen zijn we creatief en vindingrijk in de oplossing.

  Betrokken

  We denken met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Met aandacht en verantwoordelijkheid, om het beste resultaat neer te zetten.

  Daadkrachtig

  We zijn gedreven de allerbeste kwaliteit te leveren en maken waar wat we beloven. We regelen het gewoon. Van A tot Z.

  De Timmerfabriek,
  Vlissingen

  Een icoon tot leven gebracht. De Rijksmonumentale Timmerfabriek is een pand met karakter waar oud en nieuw met elkaar samenkomen.

  St. Jorisdoelen,
  Middelburg

  Van karakteristiek pand naar viersterren cityhotel. Op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg staat Hotel St. Joris.

  Ontdek Hotel St. Joris door de ogen van Nicole Helmans

  Laat je meevoeren door de prachtige geschiedenis en moderne charme van dit unieke pand. Ontdek de imposante architectuur en de bijzondere details die dit hotel zo speciaal maken!

  playbutton playbutton

  Bekijk de video

  Ons proces

  Kennismaking

  Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Wij vinden het belangrijk om jou, het project en de doelgroep goed te leren kennen. Zo maken we een passend voorstel.

  Ontwerp

  We vertalen jouw wensen naar een compleet interieurontwerp. Dit maken we visueel met indelingsplattegronden, 3D visualisaties, meubelplannen of kleurvoorstellen.

  Fine-tuning

  Nadat we ons ontwerp hebben gepresenteerd, komen we samen tot een definitief ontwerp. Dit werken we tot in detail uit, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  Voorbereiding

  Een vaste projectcoördinator zorgt ervoor dat alle details voor jouw interieur worden uitgewerkt in een strakke planning. Zodat het project binnen de afgesproken deadlines wordt gerealiseerd.

  Implementatie

  In ons magazijn worden de producten verpakt en ingeladen, om vervolgens te vertrekken naar hun eindbestemming. Onze monteurs zorgen op locatie voor de complete inrichting.

  Oplevering

  We zetten de laatste puntjes op de i. Pas als alles klopt, volgt de oplevering. Wij leveren ieder project gebruiksklaar op, wat wil zeggen dat je enkel nog de sleutel hoeft om te draaien.

  Creëer de perfecte hotelbeleving

  Van visie en idee naar concept en advies

  Inrichten is meer dan alleen los meubilair in een lege ruimte plaatsen. Wil jij de perfecte hotelbeleving creëren voor jouw gasten? Dan ben je bij Blom aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het inrichten van hotels en begrijpen als geen ander hoe belangrijk het interieur is voor de beleving van jouw gasten.

  Blom laat zich onder andere inspireren door de ambities, doelgroep of de natuurlijke omgeving van een project. Zo maken wij creatieve interieurconcepten die verder gaan dan het antwoord op de vraag.

  Grenzeloze transformaties

  In elk hoekje van Europa en daarbuiten

  Blom brengt interieurinnovatie naar nieuwe hoogten, ongeacht de grenzen! Onze showrooms in Sneek en Kaprun zijn de startpunten van tijdloze transformaties. Zo brengen wij de mooiste projecten tot leven in Europa en soms zelfs daarbuiten.

  Met onze eigen logistieke service zijn wij in staat om naadloos te opereren, zonder beperkingen. Geen grenzen, alleen succes!

  Duurzaamheid

  Making spaces sustainable

  Blom is zuinig op onze planeet, de plek waar wij onze inspiratie vandaan halen. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport. Zo halen we onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan en maken we waar mogelijk gebruik van gerecyclede producten. We hebben gordijnen gemaakt van petflessen, stoelen van gerecycled kunststof en kasten van FSC gekeurd houten plaatmateriaal waarmee we 5.000 bomen per dag besparen.

  Kom eens langs

  Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

  Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze 5.000 m2 grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

  Een greep uit onze collectie

  Benieuwd naar onze gehele Hospitality collectie, klik hier om toegang te vragen of neem direct contact op met een van onze adviseurs

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.