Selecteer je taal

  Label Blom Care
  Locatie Rotterdam
  Oplevering 160 woningen

  Making spaces for

  Intermezzo

  In het hart van Rotterdam ligt Revalidatiehotel Intermezzo, speciaal ontworpen om revalidatie te faciliteren. Het biedt op maat gemaakte ondersteuning aan gasten en legt de nadruk op ontmoetingen en beweging. In tegenstelling tot de grijze en strakke stedelijke omgeving, omarmt het gebouw een groene en gastvrije setting.

  Een thuis voor revalidatie

  Waar het groene hart van de stad klopt

  Het ontwerp is geïnspireerd door de visie om beweging te stimuleren, zowel in de kamers als op de verdiepingen. De opbouw symboliseert van boven naar beneden de gang van een geslaagd revalidatietraject: van passief naar actief, van rust naar drukte. Kortom van intramuraal naar thuis.

  Om een sfeer van rust en geborgenheid te creëren is in het interieur gekozen voor toepassing van veel natuurlijke materialen. Als kleuren zijn warme aardtinten gekozen. Deze ontworpen hospitality draagt ertoe bij dat de gast zich op zijn gemak voelt, rust en geniet. Maar tegelijkertijd ook wordt uitgedaagd tot activiteiten als bewegen en ontmoeten.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  Rijnzate,
  Alphen aan den Rijn

  Zelfstandig ouder worden, omringd door goede zorg. Rijnzate is een unieke locatie met 85 appartementen en helemaal klaar voor de zorg van nu.

  Het Gezinspaviljoen,
  Bovenkarspel

  Het Gezinspaviljoen is een begrip in het dorp Bovenkarspel. De unieke paleisachtige uitstraling van het gebouw hebben we als uitgangspunt gebruikt voor het interieur.

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief