Selecteer je taal

  Label Blom Care
  Locatie Julianadorp
  Oplevering Meerdere woningen

  Making spaces for

  De Brink

  Woonlocatie De Brink is een mooie plek om te wonen en ligt op de Koningsbrink in Julianadorp middenin een levendige nieuwbouwwijk. Hier kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige leefomgeving die aanvoelt als thuis.

  Geen steriele omgeving

  Maar een warme thuisbasis

  Prettig wonen in een moderne en duurzame omgeving staat centraal bij deze zorglocatie. Hier hebben de verschillende wooneenheden allemaal hun eigen buurt- en zitkamer, zodat bewoners kunnen genieten van een gevoel van thuis zijn. Ze kunnen zelf koken en deelnemen aan activiteiten, waardoor er de vrijheid is om hun leven in te richten zoals gewenst, met de nodige zorg altijd binnen handbereik.

  Door verschillende thema’s te combineren ontstaat er een eigentijds interieur met een huiselijke touch. Het meubilair is van hoge kwaliteit, met stoffen die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en praktisch. Een rijk kleurenpalet zorgt voor een luxe uitstraling in elke gezamenlijke woonkamer. Hier geen steriele leefomgeving, maar juist huiselijke aspecten die een gevoel van gezelligheid en comfort creëren.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  Het Gezinspaviljoen,
  Bovenkarspel

  Het Gezinspaviljoen is een begrip in het dorp Bovenkarspel. De unieke paleisachtige uitstraling van het gebouw hebben we als uitgangspunt gebruikt voor het interieur.

  Rijnzate,
  Alphen aan den Rijn

  Zelfstandig ouder worden, omringd door goede zorg. Rijnzate is een unieke locatie met 85 appartementen en helemaal klaar voor de zorg van nu.

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief