Selecteer je taal

  Label Blom Care
  Locatie Leeuwarden
  Oplevering Woonzorg locatie

  Making spaces for

  Jabikshof

  Het moderne woonzorgcentrum Jabikshof is ‘gewoon’ onderdeel van de woonwijk Goutum Súd in Leeuwarden. De buitenzijde is volledig geïntegreerd en ziet eruit als reguliere woningbouw.

  Het gevoel van thuiskomen

  Waar elke kamer een verhaalt vertelt

  In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen met een zorgbehoefte zich het beste voelen in een ruimte die doet denken aan een woonhuis. Daarom is deze locatie omgetoverd tot een warme en fijne plek, zodat de bewoners zich écht helemaal thuis kunnen voelen.

  Herkenbare kleuren uit de natuur zetten de toon, met in elke woonkamer een ander thema. De lichte tinten van roze en blauw creëren een rustige omgeving. In de andere woonkamer creëren oranje en groen een warme sfeer. Één ding hebben ze gemeen, in elke ruimte geeft het interieur een gevoel van thuiskomen.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  De Brink,
  Julianadorp

  Prettig wonen in een moderne en duurzame omgeving staat centraal bij deze zorglocatie. Hier kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige leefomgeving die aanvoelt als thuis.

  Het Gezinspaviljoen,
  Bovenkarspel

  Het Gezinspaviljoen is een begrip in het dorp Bovenkarspel. De unieke paleisachtige uitstraling van het gebouw hebben we als uitgangspunt gebruikt voor het interieur.

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief