Selecteer je taal

  Label Blom Care
  Locatie Friesland
  Oplevering Zorgappartementen

  Making spaces for

  Bennema State

  Gelegen te midden van het schilderachtige landschap van Friesland, biedt woonzorgcentrum Bennema State een warm en gastvrij thuis voor ouderen. Het staat bekend om het creëren van een veilige en comfortabele omgeving.

  Het hart van zorg & warmte

  Waar elke hoek een verhaal vertelt

  In het woonzorgcentrum wordt gestreefd naar een huiselijke sfeer, waar bewoners zich echt thuis kunnen voelen. De faciliteiten van Bennema State zijn modern en afgestemd op de behoeften van ouderen. Ruime en comfortabele kamers bieden een eigen plekje voor elke bewoner, terwijl gemeenschappelijke ruimtes een ontmoetingsplek vormen voor sociale interactie.

  Bennema State beschikt over drie verschillende woonkamers, elk met een uniek kleurenpalet, stoffen en diverse soorten meubilair. Wat het extra bijzonder maakt, is dat het zorgpersoneel van elke woongroep actief heeft meegedacht over de inrichting. Hierdoor sluit de inrichting volledig aan bij de wensen en behoeften van de bewoners.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  Jabikshof,
  Leeuwarden

  In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Bewoners zijn hier echt onderdeel van de wijk, zoals zij vroeger gewend waren.

  De Brink,
  Julianadorp

  Prettig wonen in een moderne en duurzame omgeving staat centraal bij deze zorglocatie. Hier kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige leefomgeving die aanvoelt als thuis.

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief