Selecteer je taal

  Label Blom Care
  Locatie Bovenkarspel
  Oplevering Gehele woning

  Making spaces for

  Het Gezinspaviljoen

  Het Gezinspaviljoen is een begrip in het dorp Bovenkarspel. Het gebouw is ronduit opvallend: een indrukwekkend hoofdgebouw, symmetrische zijvleugels en een prachtige vijver voor de ingang. Het doet je denken aan paleis Soestdijk, geen wonder dat het in de volksmond bekend staat als het ‘paleis van West-Friesland’.

  Een paleis

  Waar bewoners zich elke dag de koning te rijk voelen

  Het Gezinspaviljoen is een geliefde plek, onder andere vanwege de ontmoetingsfunctie met restaurant en het iconische karakter van de architectuur. Om ervoor te zorgen dat de bewoners deel blijven uitmaken van de gemeenschap, is er in het ontwerp gekozen voor een zogenoemd ‘ontmoetingsplein’ op de begane grond, met zicht op zowel de tuinvijver als de achtertuin met serre.

  De unieke paleisachtige uitstraling van het gebouw hebben we als uitgangspunt gebruikt voor het interieur. Elke verdieping heeft een eigen thema dat is doorgevoerd in de wanden, meubels en decoratie. Luxe materialen van hoge kwaliteit zijn gebruikt voor het meubilair, uitgevoerd in een passende kleur met opvallende print. Dit maakt de ruimte echt uniek en zorgt voor een extra sfeerbeleving.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  De Brink,
  Julianadorp

  Prettig wonen in een moderne en duurzame omgeving staat centraal bij deze zorglocatie. Hier kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige leefomgeving die aanvoelt als thuis.

  Jabikshof,
  Leeuwarden

  In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Bewoners zijn hier echt onderdeel van de wijk, zoals zij vroeger gewend waren.

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief