Selecteer je taal

  Label Blom Care
  Locatie Alphen aan den Rijn
  Oplevering Zorgappartementen

  Making spaces for

  Rijnzate

  Zelfstandig ouder worden, omringd door goede zorg. Rijnzate is een unieke locatie met 85 appartementen en helemaal klaar voor de zorg van nu. Hier draait alles om de bewoners, die de touwtjes in handen houden en zelfstandig kunnen wonen.

  Hier draait alles om beweging

  Zowel in diensten als design

  Deze zorglocatie is helemaal klaar voor de zorg van nu. Het uitgangspunt is dat de bewoners zo lang mogelijk zelf de regie in handen houden. Naast de ruime woningen wordt er onder andere plaats geboden aan een huisartsenpraktijk, een apotheek en een steunpunt voor de thuiszorg.

  Door de verschillende diensten is er altijd een prettig gevoel van beweging in het gebouw. Dezelfde energie en diversiteit zie je terug in het interieur. Het gebruik van verschillende stijlen zorgt ervoor dat iedereen zich hier gemakkelijk thuisvoelt. Hip en stijlvol met een eigenzinnige mix van stoffen, materialen en prints. Het is de doordachte combinatie die het interieur een meerwaarde geeft.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  Jabikshof,
  Leeuwarden

  In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Bewoners zijn hier echt onderdeel van de wijk, zoals zij vroeger gewend waren.

  De Brink,
  Julianadorp

  Prettig wonen in een moderne en duurzame omgeving staat centraal bij deze zorglocatie. Hier kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige leefomgeving die aanvoelt als thuis.

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief