Selecteer je taal

  Label Blom Hospitality
  Locatie Middelburg
  Oplevering Hotel

  Making spaces for

  St. Jorisdoelen

  Op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg staat Hotel St. Joris. Het markante pand staat er al sinds 1582 en is dooraderd met historie. Bovenop het gebouw schittert de gerestaureerde Sint Joris te paard, bedekt met bladgoud.

  Een moderne knipoog

  Met een historisch karakter

  Hotel St. Joris bestaat uit 54 suites, lofts en appartementen. Met de historische eigenschappen als uitgangspunt is het roemrijke verleden van het pand voelbaar gebleven. De bewaarde authentieke elementen zorgen voor een mooie basis waar Blom een eigen draai aan heeft gegeven. Bij binnenkomst vallen de imposante gebogen balken gelijk op en voelt het alsof je even terug in de tijd gaat. De vele hoekjes, trappetjes en bijzonderheden van het pand geven het een unieke sfeer.

  De kamers zijn gedecoreerd met opvallend vogelbehang of historische schilderijen met een knipoog. Altijd kleurrijk en met respect voor de historie van het gebouw, maar mét een moderne twist.

  Ontdek Hotel St. Joris door de ogen van Nicole Helmans

  Laat je meevoeren door de prachtige geschiedenis en moderne charme van dit unieke pand. Ontdek de imposante architectuur en de bijzondere details die dit hotel zo speciaal maken!

  playbutton playbutton

  Bekijk de video

  Uitgelichte Hospitality Projecten

  Alle Hospitality projecten

  De Timmerfabriek,
  Vlissingen

  Een icoon tot leven gebracht. De Rijksmonumentale Timmerfabriek is een pand met karakter waar oud en nieuw met elkaar samenkomen.

  The Match,
  Eindhoven

  Van oude luciferfabriek tot Urban City hotel. Midden in het centrum van Eindhoven bevindt zich The Match.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief