Selecteer je taal

  Label Blom Hospitality
  Locatie Renesse
  Oplevering Hotel

  Making spaces for

  Boutique Hotel Helder

  Een droomplek aan de Zeeuwse Kust. Boutique Hotel Helder is een knapper dan knap hotel in de badplaats Renesse. En bijzonder: want wat eerst een visrestaurant was, is spectaculair omgetoverd tot een fantastisch & luxe hotel.

  Een oase van rust

  Aan de Zeeuwse kust

  In Boutique Hotel Helder word je omarmd door luxe details, fijne materialen en lichte kleuren. Elk van de 16 stijlvolle suites heeft een eigen uniek karakter en biedt een oase van rust en ontspanning. Met de zonnige duinen en het zachte strand als grote inspiratiebron is dit dé plek om tot rust te komen.

  Vanaf het moment dat je de drempel van dit hotel overstapt, wordt je ondergedompeld in een bohemien sfeer die je meteen een vakantiegevoel geeft. Elk detail is zorgvuldig doordacht om ervoor te zorgen dat je de 5-sterrenervaring van Boutique Hotel Helder niet zult vergeten. Van de strakke visgraatvloer tot aan de cirkelvormige wastafels van marmer en de fantastische regendouche, elk element draagt bij aan het kloppende totaalconcept van dit prachtige hotel. Hier geniet je van een ultieme vakantie-ervaring!

  Uitgelichte Hospitality Projecten

  Alle Hospitality projecten

  De Timmerfabriek,
  Vlissingen

  Een icoon tot leven gebracht. De Rijksmonumentale Timmerfabriek is een pand met karakter waar oud en nieuw met elkaar samenkomen.

  The Match,
  Eindhoven

  Van oude luciferfabriek tot Urban City hotel. Midden in het centrum van Eindhoven bevindt zich The Match.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief