Selecteer je taal

  Label Blom Hospitality
  Locatie Enschede
  Oplevering Hotel

  Making spaces for

  U Parkhotel

  Aan de rand van Enschede, op de levendige campus van de Universiteit Twente, schittert het U Parkhotel. Deze plek nodigt je uit voor een kort of langer verblijf, omringd door groen en een overvloed aan sport- en cultuurmogelijkheden.

  Werk in stijl

  Ontspan in comfort

  De kamers in het hotel zijn slim ontworpen met een warme ambiance en voorzien van alle luxe die je maar kunt wensen. De lounge herbergt niet alleen gezelligheid, maar ook een handige businesscorner. In samenwerking met Beltman Architecten hebben we gezorgd voor een interieur dat de perfecte mix is van eigentijds chic, met gouden accenten en denim blauwe tinten. Duurzaamheid staat centraal met natuurlijke en recyclebare elementen die naadloos aansluiten bij de moderne stijl van het hotel.

  Geniet hier van een verfrissend drankje in de prachtige hotelbar en ontdek het verrassende Twente na een weldadige nachtrust. Welkom in de nieuwe standaard van verblijven, waar stijl en comfort hand in hand gaan.

  Uitgelichte Hospitality Projecten

  Alle Hospitality projecten

  St. Jorisdoelen,
  Middelburg

  Van karakteristiek pand naar viersterren cityhotel. Op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg staat Hotel St. Joris.

  The Match,
  Eindhoven

  Van oude luciferfabriek tot Urban City hotel. Midden in het centrum van Eindhoven bevindt zich The Match.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief