Selecteer je taal

  Label Blom Smart living
  Oplevering Smart Living

  Making spaces for

  Compact Comfort

  Wonen in de stad betekent slim spelen met ruimte! Ontdek hoe meerdere niveaus en flexibele indelingen zorgen voor een ruimtelijk paradijs in zelfs de meest compacte woningen.

  Design

  Op niveau

  In grote stedelijke gebieden, waar ruimte vaak schaars is en woningen compacter zijn, is het van cruciaal belang om op een creatieve en slimme manier de beschikbare ruimte te optimaliseren. Het gebruik van multifunctioneel meubilair, ingebouwde kasten en een flexibele indeling speelt een sleutelrol bij de inrichting.

  Door meerdere niveaus te gebruiken en verplaatsbare muren of schermen te implementeren, wordt extra ruimte gecreëerd en de functionaliteit van de ruimte vergroot. Met een ruimtelijk gevoel als resultaat.

  Uitgelichte Smart Living projecten

  Alle Smart Living projecten

  Urban Oasis

  Duurzaam wonen in grote steden is urgent. Wereldwijd zoeken we naar innovatieve oplossingen voor de groeiende uitdagingen van verstedelijking en druk op natuurlijke hulpbronnen.

  Domūs Living,
  Amsterdam

  Mooi, gezond en duurzaam wonen in de stad, op slechts 43m2? Het Domūs Living concept laat zien dat het kan met een wooncomplex van 235 huurwoningen in hartje Amsterdam.

  Direct contact?

  Antoni Blom en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief