Selecteer je taal

  Label Blom Hospitality
  Locatie Eindhoven
  Oplevering Hotel

  Making spaces for

  The Match

  In hartje Eindhoven vind je een hotel dat anders is dan alle anderen. The Match moedigt gasten aan om de stad te ontdekken, want de wereld buiten is waar het allemaal gebeurt. Dus “check in & stay out” en begin met verkennen.

  Inchecken in stijl

  Uitgaan om de wereld te verkennen

  Hotel The Match is lekker eigenwijs, kleurrijk én een super centrale uitvalsbasis voor het ontdekken van de stad. Als je binnenkomt, valt het artsy interieur meteen op. De lobby is ruim opgezet en voelt aan als een gezellige woonkamer. Overal staan grote banken, relaxte stoelen, lange tafels, boekenkasten en er is zelfs een pool tafel. In- en uitchecken gaat via de zelfservice balie, aangeduid met opvallende roze neonletters. Heb je midden in de nacht reuze trek? De Match Market is 24/7 geopend. Pak, scan en geniet.

  De stijl van Hotel The Match is erg duidelijk. Stoer, urban en vooral opvallend. Dit komt in verschillende accenten overal in het hotel terug, zoals de muurprint met toffe streetart en het industriële meubilair. Echt nét even anders!

  Uitgelichte Hospitality Projecten

  Alle Hospitality projecten

  St. Jorisdoelen,
  Middelburg

  Van karakteristiek pand naar viersterren cityhotel. Op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg staat Hotel St. Joris.

  De Timmerfabriek,
  Vlissingen

  Een icoon tot leven gebracht. De Rijksmonumentale Timmerfabriek is een pand met karakter waar oud en nieuw met elkaar samenkomen.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief