Selecteer je taal

  Label Blom Smart living
  Locatie Amsterdam
  Oplevering Studio’s

  Making spaces for

  Domūs Living

  Meer dan ooit is de stad waar we ons thuis voelen. Een thuis dat zich ongekend snel ontwikkelt en staat voor nieuwe uitdagingen en ideeën. Het Domūs Living concept geeft hier antwoord aan met 235 huurwoningen in hartje Amsterdam. Studenten en young professionals wonen hier mooi, gezond en duurzaam op slechts 43m2, geheel passend bij het moderne leven in de stad.

  Het wonen van morgen

  Waar we van minder, meer maken

  Domūs Living biedt maximale ruimtebeleving en gebruiksmogelijkheden, op minder vierkante meters. Alle woningen hebben een ‘smart living core’ als basis. Door middel van vaste elementen worden de slaapkamer, badkamer, keuken en opslagruimte geconfigureerd. Door het bed te integreren en afsluitbaar te maken voelt de ruimte in de avond als slaapkamer, maar overdag als volwaardige woon- of eetkamer.

  De compacte woningen zijn slim, sociaal en duurzaam. Slim omdat de appartementen effectief gebruik maken van de beschikbare ruimte. Sociaal omdat er gemeenschappelijke voorzieningen en ruimtes zijn waarvan alle bewoners gebruik kunnen maken en duurzaam vanwege het materiaalgebruik. Een verrassend en gevarieerd wooncomplex met meer dan genoeg ruimte om te ontspannen, te studeren en te wonen!

  Opdrachtgever: Synchroom
  Architect en interieur ontwerper: Shift architecture urbanism
  Fotografie: Pim Top en Rene de Wit

  Ontdek Domūs Living door de ogen van Imke Vermeulen

  Kijk je ogen uit in het Domūs Living concept waar young professionals gezond, mooi en duurzaam wonen op slechts 43m2. Door de ‘smart living core’ basis zijn de appartementen op slimme wijze van alle gemakken voorzien.

  playbutton playbutton

  Bekijk de video

  Uitgelichte Smart Living projecten

  Alle Smart Living projecten

  Compact Comfort

  Wonen in de stad betekent slim spelen met ruimte! Ontdek hoe meerdere niveaus en flexibele indelingen zorgen voor een ruimtelijk paradijs in zelfs de meest compacte woningen.

  Urban Oasis

  Duurzaam wonen in grote steden is urgent. Wereldwijd zoeken we naar innovatieve oplossingen voor de groeiende uitdagingen van verstedelijking en druk op natuurlijke hulpbronnen.

  Direct contact?

  Antoni Blom en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief