Selecteer je taal

  Label Blom Leisure
  Locatie Vlieland
  Oplevering Boshuisjes

  Making spaces for

  Bosrijk genieten

  Verscholen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk op Vlieland staan 25 unieke houten boshuisjes. Huisjes om je in terug te trekken. Weg van de stad, midden in de natuur.

  Klein in formaat

  Groots in comfort

  De specifiek voor dit bos ontworpen vakantiehuisjes zijn relatief klein, maar voorzien van alle comfort. De duurzame visie wordt hier volop nageleefd. Zo wordt het toilet doorgespoeld met ‘grijs water’, wordt er elektrisch gekookt en vindt de verwarming plaats met pelletkachels.

  De prachtige omgeving is met het interieur naar binnen gebracht. Kenmerkend zijn de natuurlijke materialen en warme kleuren, die perfect naar voren komen door de grote raampartijen. En voor de vroege vogels: hier is de zonsopgang fantastisch. Alle boshuisjes hebben een ruim terras, voorzien van een stoere tafel met banken, gemaakt van hout uit de Nederlandse bossen. Hier genieten de ‘bosbewoners’ optimaal van de natuur!

  Uitgelichte Leisure projecten

  Alle Leisure projecten

  De Boomhut,
  Nederland

  Ontsnap aan de drukte en omarm de rust hoog in de boomtoppen van Drenthe. Verwonder je over het adembenemende uitzicht en de magie van dit bijzondere verblijf.

  Zeezout en zandkastelen,
  Vlieland

  In deze vakantiehuisjes op Vlieland ontmoet hedendaags comfort de rustgevende zeebries. Ideaal om even te onthaasten op Vlieland.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Andreas Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief