Selecteer je taal

  Label Blom Leisure
  Locatie Vlieland
  Oplevering Eilandvilla’s

  Making spaces for

  Zeezout en Zandkastelen

  Grenzend aan de duinen is dit dé perfecte plek om tot rust te komen. Binnen no time ben je op het prachtige zandstrand. Ook het bos is om de hoek, ideaal om even te onthaasten op Vlieland.

  Een zee van inspiratie

  Waar de duinen je elke dag begroeten

  In deze vakantiehuisjes op Vlieland ontmoet hedendaags comfort de rustgevende zeebries. Een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van het eilandleven. Het interieur straalt een gezellige sfeer uit en is zorgvuldig samengesteld om een aangename en huiselijke omgeving te creëren.

  Bij binnenkomst valt direct de lichte en luchtige inrichting op, geïnspireerd door de nabijheid van de zee. De kleuren variëren van zachte, natuurlijke tinten zoals lichtblauw en helderwit om de frisheid van de oceaan te weerspiegelen. Grote ramen en glazen schuifdeuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden prachtig uitzicht op de duinen!

  Uitgelichte Leisure projecten

  Alle Leisure projecten

  Zeezout en zandkastelen,
  Vlieland

  In deze vakantiehuisjes op Vlieland ontmoet hedendaags comfort de rustgevende zeebries. Ideaal om even te onthaasten op Vlieland.

  De Boomhut,
  Nederland

  Ontsnap aan de drukte en omarm de rust hoog in de boomtoppen van Drenthe. Verwonder je over het adembenemende uitzicht en de magie van dit bijzondere verblijf.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Andreas Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief