Selecteer je taal

  Label Blom Leisure
  Locatie Oostenrijk
  Oplevering Luxe chalet’s

  Making spaces for

  Alpine Winter Retreat

  Hout, traditie en sneeuwtoppen: deze Alpine schuilplaats ademt de geur van gezelligheid, omgeven door het prachtige winterse panorama van Oostenrijk.

  Slalom overdag

  Ontspanning ’s avonds

  Beleef de magische Oostenrijkse winter: een knus chalet te midden van adembenemende bergen, met traditionele charme en een prachtig uitzicht over de met sneeuw bedekte toppen. Geniet van dagen vol skiën, snowboarden en wandelen door de poederachtige sneeuw, gevolgd door avonden in een warme ambiance, doordrenkt van hout en traditie.

  Dankzij het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen is het interieur eigentijds en doet het denken aan een klassiek, elegant chalet. De houten wandafwerking in aardetinten en de kroonluchter met geweien dragen bij aan het ultieme Alpiene gevoel. Het kenmerkende Oostenrijkse ruitpatroon is een echte blikvanger en maakt de Oostenrijkse ervaring compleet!

  Uitgelichte Leisure Projecten

  Alle Leisure projecten

  Alpine Elegance,
  Oostenrijk

  Alpine chic op zijn best. Laat je meenemen door de betoverende combinatie van sneeuwtoppen, luxe chalets en warme houten elementen.

  Rustic Alpine Experience,
  Oostenrijk

  Omarm de eenvoud van de Oostenrijkse zomer in stijl. Hout, vakmanschap en natuurlijke tinten brengen de bergen naar je toe.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Andreas Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief