Selecteer je taal

  Label Blom Leisure
  Locatie Oostenrijk
  Oplevering Villa’s

  Making spaces for

  Alpine Elegance

  Alpine chic op zijn best. Laat je meenemen door de betoverende combinatie van sneeuwtoppen, luxe chalets en warme houten elementen. Een knusse, eigentijdse ervaring in een historisch jasje.

  De luxe van de bergen

  Waar comfort en stijl samenkomen

  Betreed de wereld van Alpine chic, waar de besneeuwde toppen en luxe chalets samenkomen in een prachtig landschap. De sfeer is hier warm en uitnodigend, met een subtiele knipoog naar de rijke historie van het land. Ofwel de perfecte alpine blend: een mix van houten elementen die alpine charme oproepen en strakke lijnen die eigentijdse verfijning toevoegen. Een perfect huwelijk tussen traditie en moderne luxe.

  Na een dag vol avontuur in de sneeuw is dit de ultieme plek om tot rust te komen. Geniet van het uitzicht over de bergen terwijl je relaxt in de sauna of het unieke bad. Het is een perfecte mix van traditionele elegantie en hedendaagse luxe!

  Uitgelichte Leisure projecten

  Alle Leisure projecten

  Alpine Winter Retreat,
  Oostenrijk

  Beleef de magische Oostenrijkse winter: een knus chalet te midden van adembenemende bergen, met traditionele charme en een prachtig uitzicht over de toppen.

  Rustic Alpine Experience,
  Oostenrijk

  Omarm de eenvoud van de Oostenrijkse zomer in stijl. Hout, vakmanschap en natuurlijke tinten brengen de bergen naar je toe.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Andreas Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief