Zorgmeubilair

voor optimaal comfort en veiligheid

In zorginstellingen is het belangrijk om een omgeving te creëren die comfortabel, functioneel en veilig is voor zowel bewoners als zorgverleners. Het juiste zorgmeubilair speelt hierbij een cruciale rol. Wij begrijpen de unieke behoeften van zorginstellingen. Daarom bieden we een breed assortiment aan zorgmeubilair aan van hoge kwaliteit dat voldoet aan deze behoeften.

Innovatief zorgmeubilair

Duurzame materialen voor veiligheid en comfort

Ons zorgmeubilair voldoet aan hoge ergonomische eisen en biedt aanpasbaarheid in zithoogte, rughoogte en comfort. Materialen zijn zorgvuldig gekozen: vlamvertragend, duurzaam, veilig en comfortabel. In nauwe samenwerking met het deskundige team op de zorglocatie maken we keuzes die perfect aansluiten bij de behoeften.

Individueel aanpasbaar

en op maat gemaakte oplossingen

We begrijpen dat elke zorginstelling specifieke eisen en voorkeuren heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die volledig aansluiten bij de behoeften van jouw locatie. Of het nu gaat om het aanpassen van afmetingen, materialen of kleuren, we staan klaar om te voldoen aan jouw unieke wensen en eisen.

Kortom, ons zorgmeubilair biedt comfort, functionaliteit en esthetiek, waardoor bewoners zich thuis voelen.

Een greep uit onze collectie

Benieuwd naar onze gehele Care collectie, klik hier om toegang te vragen of neem direct contact op met een van onze adviseurs.

Kom eens langs

Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

Uitgelichte Care projecten

Alle Care projecten

Jabikshof,
Leeuwarden

In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Bewoners zijn hier echt onderdeel van de wijk, zoals zij vroeger gewend waren.

Bennema State,
Friesland

Gelegen te midden van het schilderachtige landschap van Friesland, biedt woonzorgcentrum Bennema State een warm en gastvrij thuis voor ouderen. Het staat bekend om het creëren van een veilige en comfortabele omgeving.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.