Het cruciale belang

van een goed doordachte zorginrichting

Bij Blom begrijpen we het belang van een goed doordachte zorginrichting. We geloven dat de omgeving waarin zorg wordt verleend een grote impact heeft op het welzijn en de gemoedstoestand van zowel bewoners als zorgverleners.

Zorginrichting

Creëer een comfortabele en functionele zorgomgeving

Als specialist in zorginrichting begrijpen wij het belang van een goed ontworpen en doordachte zorgomgeving. Of het nu gaat om een verpleeghuis, revalidatiecentrum of andere zorginstelling. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van een omgeving die comfort, functionaliteit en veiligheid combineert om de beste zorgervaring te bieden aan bewoners, cliënten en zorgverleners.

Comfortabel

en ergonomisch zorgmeubilair

Het zorgmeubilair speelt een cruciale rol in de zorginrichting. Onze zorgmeubels zijn ontworpen met het oog op comfort, ergonomie en veiligheid. Van verstelbare fauteuils en stoelen tot kasten. Ons assortiment biedt een breed scala aan meubilair dat voldoet aan de behoeften van bewoners en zorgverleners. We streven naar een omgeving die het welzijn en de mobiliteit van bewoners bevordert, terwijl zorgverleners efficiënt kunnen werken.

Duurzaamheid

Blom is zuinig op onze planeet, de plek voor onze inspiratie

Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport, specifiek gericht op zorginrichtingen. We halen onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan. Daarnaast maken we ook gebruik van gerecycled kunststof en maken we kasten van FSC-gekeurd houten plaatmateriaal, waarmee we vele bomen per dag besparen.

Kom eens langs

Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

Het Gezinspaviljoen,
Bovenkarspel

Het Gezinspaviljoen is een begrip in het dorp Bovenkarspel. De unieke paleisachtige uitstraling van het gebouw hebben we als uitgangspunt gebruikt voor het interieur.

Intermezzo,
Rotterdam

In het hart van Rotterdam ligt Revalidatiehotel Intermezzo, speciaal ontworpen om revalidatie te faciliteren. Het ontwerp is geïnspireerd door de visie om beweging te stimuleren.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.