Selecteer je taal

  Label Blom Leisure
  Locatie Ibiza
  Oplevering 125 villa’s

  Making spaces for

  Oceanic Elegance

  Wakker worden met de zee als achtertuin. In Cala Tarida, waar elke hoek een ansichtkaart waardig is, staan 125 nieuwgebouwde villa’s. Deze laten je de magie van Ibiza ervaren en nemen je mee in de charme van dit paradijs.

  Een zee van rust

  In een tropisch paradijs

  Ervaar de betovering van Cala Tarida, waar de zon altijd schijnt en de zee altijd uitnodigend is. Deze villa’s bieden niet alleen een comfortabel toevluchtsoord, maar ook de perfecte uitvalsbasis om de levendige cultuur, de geweldige restaurants en het bruisende nachtleven van Ibiza te verkennen.

  De styling is hier buitengewoon waanzinng. Licht, zorgeloos en zonnig, ofwel een flinke Ibiza vibe! Het buitenbed is dé plek voor een kopje koffie in de ochtend of een goede sundowner aan het einde van de middag. Kortom; een plek uit duizenden!

  Uitgelichte Leisure projecten

  Alle Leisure projecten

  Safari Sensations,
  Afrika

  Deze safari lodge in Afrika biedt een onvergetelijk avontuur in stijl. De kamers weerspiegelen de rijke cultuur en tradities van dit prachtige continent.

  Zeezout en zandkastelen,
  Vlieland

  In deze vakantiehuisjes op Vlieland ontmoet hedendaags comfort de rustgevende zeebries. Ideaal om even te onthaasten op Vlieland.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Andreas Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief