Selecteer je taal

  Label Blom Student housing
  Locatie Delft
  Oplevering Studentenhuisvesting

  Making spaces for

  Campus 015

  Binnen slechts 10 maanden is een voormalig kantoorpand omgetoverd naar een ultramodern studentencomplex. Campus 015 in Delft speelt in op de stijgende vraag naar woonruimte in grote steden. Het urban living concept biedt studenten een woning en de vrijheid om een bruisend stadsleven te leiden.

  Een ultramodern studentencomplex

  Waar iedere student zich thuis voelt

  Campus 015 in Delft biedt een warm en vooral gezellig onderkomen aan studenten en young professionals. Studeren, een potje darten, de was doen, relaxen in de gezamenlijke binnentuin of heerlijk neerploffen in de (mini) bioscoop. In dit studentencomplex kan het allemaal.

  Het interieur heeft een eigen gezicht en tegelijkertijd een robuuste en eigentijdse look-and-feel. In de compacte studio’s wordt de ruimte optimaal benut en sluit het interieur volledig aan bij de wensen van de bewoners. Bovendien kunnen de meubels tegen een stootje. Kortom, dé plek waar iedere student zich thuis voelt!

  Opdrachtgever: B-Right Urban Living

  Uitgelichte Student housing Projecten

  Alle Student housing projecten

  DCIII,
  Wenen

  De ultieme woonbeleving in een wereldstad. Gelegen aan de oevers van de Donau in Wenen staat een indrukwekkend wooncomplex van 832 appartementen.

  Our Domain,
  Amsterdam

  Duik in de kruising van studeren, wonen en genieten. Hier in het kloppende hart van Amsterdam vind je een modern complex, waar het studentenleven wordt gevierd in stijl.

  Direct contact?

  Antoni Blom en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief