Selecteer je taal

  Label Blom Student housing
  Locatie Wenen
  Oplevering Studentenhuisvesting

  Making spaces for

  DCIII

  De ultieme woonbeleving in een wereldstad. Gelegen aan de oevers van de Donau staat een indrukwekkend wooncomplex van maar liefst 832 appartementen. De DCIII bevindt zich midden in de actie, de ultieme locatie voor studenten om het Weense leven te ervaren.

  Panoramische uitzichten

  Over de indrukwekkende wereldstad

  District Living beschikt over een lobbycafé, co-workingruimtes, een tuin, een fitness- en yogastudio, een fietsenstalling en een wasserette. Ga de hoogte in op de 33e verdieping en ervaar het adembenemende uitzicht op het dakterras of geniet van een drankje in de Sky Bar.

  Fijne materialen, op maat gemaakte meubels en een dosis creativiteit. Kenmerken die passen bij het urban living concept. Met slimme interieur ontwerpen is er gezorgd voor ultiem comfort. Zo krijgen loze hoeken en schuine wanden een functie en biedt het bed een fijne slaapplek en opbergruimte in één. Bewoners komen hier niets tekort, het appartement is volledig ingericht. Van de wanddecoratie tot het bed en van de keuken tot het theelepeltje in de besteklade. Met een geweldig uitzicht over Wenen is de DCIII dé ultieme plek om te wonen!

  Opdrachtgever: Greystar
  Design: BEHF Architects

  Uitgelichte Student housing Projecten

  Alle Student housing projecten

  Our Domain,
  Amsterdam

  Duik in de kruising van studeren, wonen en genieten. Hier in het kloppende hart van Amsterdam vind je een modern complex, waar het studentenleven wordt gevierd in stijl.

  Science Park,
  Utrecht

  In het Utrecht Science Park gaat wonen verder dan vier muren; het is een levensstijl vol kleur, innovatie en mogelijkheden.

  Direct contact?

  Antoni Blom en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief