Ontdek onze collectie

meubels voor zorginstellingen

Ben je op zoek naar hoogwaardige en functionele meubels voor je zorginstelling? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van meubilair dat voldoet aan de unieke behoeften van je zorgomgeving, waarbij we streven naar het creëren van een comfortabele en huiselijke sfeer voor bewoners en medewerkers.

Jarenlange kennis en

ervaring bij het kiezen van zorgmeubilair

Met jarenlange kennis en ervaring in het inrichten van zorginstellingen begrijpen wij als geen ander de specifieke wensen en behoeften. Ons team van ontwerpers staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de juiste meubels voor zorginstellingen.

Bij Blom geloven we dat je met goed partnerschap echt verder komt. Daarom zitten we niet tegenover, maar naast jou. Stap voor stap nemen we je mee in alle mogelijkheden en de keuzes die we samen maken. We zijn nuchter en doen ons niet anders voor dan we zijn. Open en transparant, daardoor versterken we elkaar en kunnen wij het beste resultaat leveren.

Comfortabele & aanpasbare

meubels voor zorginstellingen

We begrijpen dat elke zorginstelling specifieke eisen en voorkeuren heeft. Onze zorgmeubels zijn ontworpen met het oog op comfort, ergonomie en veiligheid. Van verstelbare fauteuils en stoelen tot kasten. Ons assortiment biedt een breed scala aan meubilair dat voldoet aan de behoeften van bewoners en zorgverleners. We streven naar een omgeving die het welzijn en de mobiliteit van bewoners bevordert, terwijl zorgverleners efficiënt kunnen werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Duurzaamheid

Blom is zuinig op onze planeet, de plek voor onze inspiratie

Wij zijn zuinig op onze planeet en laten ons inspireren door de wens om bij te dragen aan een betere wereld, vooral als het gaat om meubels voor zorginstellingen. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport, specifiek gericht op zorginrichtingen. We halen onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan.

Daarnaast maken we ook gebruik van gerecycled kunststof en maken we kasten van FSC-gekeurd houten plaatmateriaal, waarmee we vele bomen per dag besparen.

Met de care collectie

woon je zoals thuis

Wij begrijpen dat het kiezen van meubels voor zorginstellingen geen alledaagse opgave is. Het gaat niet alleen om het creëren van een aantrekkelijk interieur, maar ook om het bieden van een praktische en functionele omgeving voor zowel bewoners als medewerkers.

Daarom hebben wij onze uitgebreide collectie zorgmeubels samengevat in een handige productcatalogus. Deze collectie omvat zorgmeubelen die voldoen aan de huidige eisen op het gebied van ergonomie en comfort.

Kom eens langs

Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.